Hozzávalók egy 21 cm-es tortaformához:
Eperzselé:
- 300 g eper
- 30 g cukor
- 5 g zselatin (por)
- 30 ml hideg víz
Csokis tészta:
- 100 g finomliszt
- 30 g kakaópor
- 5 g sütőpor
- csipet só
- 1 tojás
- 100 g cukor
- 5 g vanília kivonat
- 45 g olaj
- 100 g író
- 100 ml forrásban lévő víz
Fehrécsoki mousse:
- 230 g fehér csoki apróra vágva vagy pasztilla
- 160 g tejszín
- 400 ml jól lehőtött habtejszín
- 7 g zselatin (por)
- 45 ml hideg víz
Csokis tükörglazúr:
- 100 g édesített, sürített tej
- 175 g étcsoki
- 150 g cukor
- 100 ml víz
- 10 g zselatin
- 50 ml hideg víz
- 25 g cukrozatlan kakaópor