Hozzávalók egy 24 cm-es formához:
Piskótához:
- 2 tojás
- 2 ek cukor
- 2 ek liszt
- 1 kk sütőpor
A torta oldalához és a közepére:
- 200 gramm cukrozott babapiskóta
A túrós krémhez:
- 3 dl tej
- 1 cs tejszínes pudingpor
- 50 dkg tehéntúró
- 15 dkg vaj
- 2 dl habtejszín
- 15 dkg porcukor vagy ízlés szerint
- 1 cs vaníliás cukor
- 1 nagy narancs reszelt héja
- 1 ananász konzerv darabolva
- 2,5 dl ananász befőtt leve
- 15 gramm zselatin
Továbbá:
- 4,5 dl tej
- 3 ek cukor
- 1 cs vaníliás pudingpor
A tetejére:
- 1 tasak színtelen tortazselé
- 1 narancs szeletelve
- meggyszemek
- 1,5 dl habtejszín