Gesztenyepüré szelet

Hozzávalók 8 fő részére

Hozzávalók egy 23*34 cm-es tepsihez:
Sárga piskóta:

  • 3 tojás
  • 6 dkg cukor
  • 12 dkg liszt
  • 1 ek étolaj
  • 2 ek meleg víz
  • 1 kk sütőpor

Kakaós piskóta:

  • 4 tojás
  • 8 dkg cukor
  • 10 dkg liszt
  • 5 dkg kakaópor
  • 2 kk sütőpor
  • 2 tk étolaj
  • 2 ek meleg víz

A lapok lekenéséhez:

  • 1,5 dl rumos tej

A krémhez:

  • 50 dkg gesztenyemassza
  • 8 dl tejszínhab

A tetejére:

  • 4 dkg olvasztott csokoládé

Az oldalára:

  • 2 tk csokoládé lapocska