Hozzávalók:
Sárga piskóta:
- 4 tojás
- 8 dkg cukor
- 12 dkg liszt
- 1 kk sütőpor
Kakaós piskóta:
- 4 tojás
- 8 dkg cukor
- 10 dkg liszt
- 2,5 dkg kakaópor
- 1 kk sütőpor
Vaníliás krém:
- 3 dl tej
- 1 tasak vanília ízű pudingpor
- 3 evőkanál cukor
- 12,5 dkg vaj vagy margarin
Puncsos krém:
- 3 dl tej
- 1 tasak puncs ízű pudingpor
- 3 evőkanál cukor
- 1 teáskanál rumaroma
- 12,5 dkg vaj vagy margarin
A lapok lekenéséhez:
Tetejére:
- 15 dkg csokoládé
- 1 ek étolaj
- 5 kis kocka fehércsokoládé
- 2 dl habtejszín
- 1 evőkanál étolaj