Hozzávalók:
A főzelékhez:
- 50 dkg sárgaborsó
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 db leveskocka
- 2 db babérlevél
- 1 tk házi paprikakrém
- őrölt bors ízlés szerint
- 1 tk só
A rántáshoz:
- 3 ek olaj
- 2 ek liszt
- 1 mk piros paprika
Hamis bélszínrolóhoz:
- 1/2 kg darált sertés és marhahús keveréke
- 4 közepes főtt burgonya
- 5 evőkanál zsemlemorzsa
- 2 db egész tojás
- 1 kis fej vöröshagyma
- 1/2 evőkanál só
- bors ízlés szerint
- 1 teáskanál ételízesítő
- 1 kisebb csokor petrezselyemzöld aprítva
- késhegynyi őrölt kömény
A panírozáshoz:
- 10 dkg liszt
- 2 tojás
- 15 dkg zsemlemorzsa