Cukormentes, epres emeletes

Hozzávalók 8 fő részére

Hozzávalók:
Piskótához:

  • 200 g zabpehelyliszt
  • 6-8 tojás (nagyságtól függően)
  • 80 g eritrit
  • 1 kiskanál étkezési szódabikarbóna
  • 1 csapott kávéskanál méz
  • fahéj
  • szegfűszeg

1.krémhez:

  • 50 dkg eper
  • 25 dkg mascarpone
  • 3 dl habtejszín
  • ízlés szerint vaníliaaroma
  • 15 dkg eritrit darálva
  • 20 g étkezési zselatin

2.krém:

  • 4 dl natúr görög joghurt
  • 25 dkg mascarpone
  • 4 dl habtejszín
  • ízlés szerint vaníliaaroma
  • 20 g étkezési zselatin
  • 20 dkg eritrit darálva

Tetejére:

  • 3 dl habtejszín
  • eper a díszítéshez