Sonkás-gombás torta

Hozzávalók 4 fő részére

Hozzávalók:

  • 1/2 kg fodros nagykocka tészta
  • 1 közepes fej vöröshagyma
  • 1 tk zúzott fokhagyma
  • 3 ek étolaj
  • 20 dkg gépsonka (egyben)
  • 25 dkg sajt
  • 1 kis doboz gombakonzerv
  • 2,5 dl főzőtejszín
  • 1-2 dl tej
  • 1 db zöldfűszeres tömlős sajt (100 g)
  • 1 kk ételízesítő
  • 1-2 csipet őrölt bors
  • 1-2 csipet őrölt szerecsendió
  • 1-2 csipet curry
  • 1-2 csipet őrölt köménymag
  • 1 ek morzsolt (vagy friss) felaprított petrezselyemzöld
  • 1 ek liszt