Hozzávalók 24 darabhoz:
Tészta:
- 45 dkg liszt
- 5 dkg porcukor
- 12,5 dkg margarin
- 6 dkg zsír
- csiept só
- 2,5 dkg élesztő
- 1 tojássárgája
- kb 1,5 dl hideg tej
Mákos töltelék 12 darabhoz:
- 10 dkg darált mák
- 6 dkg kristálycukor
- 2 dkg darált keksz
- mazsola ízlés szerint
- őrölt fahéj ízlés szerint
- citrom reszelt héja ízlés szerint
- őrölt szegfűszeg
- kb 0,5 dl víz
- ha száraz lenne, akkor 1-2 ek barack lekvár
Gesztenyés töltelék 12 darabhoz:
- 25 dkg gesztenyemassza
- porcukor, ha natúr a gesztenyemassza
- rumaroma ízlés szerint
- fahéj ízlés szerint
- ha nagyon száraz lenne, akkor kevés tej
- ha nagyon ragadna, akkor darált keksz
Kenéshez:
- 1 vagy 2 tojás szétválasztva