Hozzávalók:
Kekszes alap hozzávalói 24 cm-es tortaformához:
- 15 dkg Győri édes keksz
- 10 dkg vaj
Citromos joghurtréteg hozzávalói:
- 4 db citromos joghurt (4×125 gramm)
- 15 dkg porcukor
- 2 cs vaníliás cukor
- 1 citrom reszelt héja
- 1/2 citrom leve
- 2 dl habtejszín
- 12 gramm porzselatin + 0,5 dl víz
Szedres joghurtréteg hozzávalói:
- 15 dkg szeder
- 2 db epres joghurt (2×125 gramm)
- 15 dkg porcukor
- 2 cs vaníliás cukor
- 2 dl habtejszín
- 12 gramm porzselatin + 0,5 dl víz
Sárgadinnyés joghurtréteg hozzávalói:
- 25 dkg sárgadinnye (héj és mag nélkül)
- 2 db citromos joghurt (2×125 gramm)
- 15 dkg porcukor
- 2 cs vaníliás cukor
- 1 mk őrölt fahéj
- 2 dl habtejszín
- 15 gramm porzselatin + 0,5 dl víz