Frutti kocka

Hozzávalók 10 fő részére

Hozzávalók:
Tészta (42*32 cm-es tepsihez):

  • 6 tojás
  • 6 evőkanál liszt
  • 6 evőkanál cukor
  • 1 teáskanál sütőpor

Tészta (38*31 cm-es tepsihez):

  • 5 tojás
  • 5 evőkanál cukor
  • 5 evőkanál liszt
  • 1 teáskanál sütőpor

Továbbá:

  • 10 dkg cukor
  • 1 rumaroma vagy 0,5 dl rum
  • kb 1,5 dl meleg víz
  • 1 cs vaníliás cukor
  • sárgabarack lekvár
  • 5 dkg darált dió
  • 5 dkg mazsola (most a dió és a mazsola helyett otelló szóló került )
  • 5 dl habtejszín
  • 1 csomag habfixáló, de csak akkor használjuk, ha állati eredetű tejszínnel dolgozunk