Gombás csirkemáj paszternákpürével és párolt zöldségekkel

Hozzávalók 2 fő részére

Hozzávalók:

Gombás csirkemáj hozzávalói:

  • 30 dkg gomba
  • 5-6 db csirkemáj
  • 1 db lilahagyma
  • 1 db sárga paprika
  • 1 db paradicsom
  • őrölt színes bors
  • majoranna
  • csipet szerecsendió
  • 1 tk füstölt pirospaprika
  • 1 tk Piros Arany (csípős)
  • 1 dl víz
  • 2 ek étolaj
  • 3 dkg vaj

Paszternákpüré hozzávalói:

  • 50 dkg paszternák
  • 2 közepes krumpli (pl. sárga krumpli)
  • 1 tk ételízesítő
  • őrölt fehér bors
  • 10 dkg vaj
  • 1-2 dl a paszternák főzőlevéből

Párolt zöldségek hozzávalói:

  • 2 db sárgarépa
  • 1 db paszternák
  • ízlés szerint pár db apró patiszon vagy 1 db kockára vágott cékla
  • 1 tk ételízesítő