Hozzávalók:
Gombás csirkemáj hozzávalói:
- 30 dkg gomba
- 5-6 db csirkemáj
- 1 db lilahagyma
- 1 db sárga paprika
- 1 db paradicsom
- só
- őrölt színes bors
- majoranna
- csipet szerecsendió
- 1 tk füstölt pirospaprika
- 1 tk Piros Arany (csípős)
- 1 dl víz
- 2 ek étolaj
- 3 dkg vaj
Paszternákpüré hozzávalói:
- 50 dkg paszternák
- 2 közepes krumpli (pl. sárga krumpli)
- 1 tk ételízesítő
- só
- őrölt fehér bors
- 10 dkg vaj
- 1-2 dl a paszternák főzőlevéből
Párolt zöldségek hozzávalói:
- 2 db sárgarépa
- 1 db paszternák
- ízlés szerint pár db apró patiszon vagy 1 db kockára vágott cékla
- só
- 1 tk ételízesítő