Palacsintatorta húsos-zöldséges töltelékkel

Hozzávalók 4 fő részére

Hozzávalók:
Palacsinta:

  • 20 dkg liszt
  • 2 tojás
  • 1 mk só
  • egy nagy csipet őrölt fehér bors
  • 4-5 dl szénsavas ásványvíz
  • 2 ek olaj (+ a sütéshez)

Húsos-zöldséges töltelék:

  • 50 dkg darált sertéscomb
  • 1 fej lilahagyma
  • 2 sárgarépa
  • 1 paszternák
  • 15 dkg zöldborsó
  • 20 dkg gouda sajt
  • 4 ek tejföl
  • őrölt fehér bors
  • 2 tk ételízesítő
  • 5 dkg vaj
  • 2 ek olaj

Tejfölös öntet:

  • 2 dl tejföl (20 %-os)
  • 1 tojás
  • egy csipet őrölt fehér bors
  • kisebb csokor snidling
  • 10 dkg sajt a tetejére