Hozzávalók:
Barna piskóta:
- 4 tojás
- 4 evőkanál kristálycukor
- 2 evőkanál olaj
- 4 evőkanál víz
- 4 evőkanál finomliszt
- 1 evőkanál kakaópor
Fehér tészta:
- 6 tojásfehérje
- 220 g kristálycukor
- 100 g vagdalt, pirított dió
- 1 meggybefőtt lecsepegtetve
- 160 g finomliszt
Krém:
- 6 tojássárgája
- 200 g kristálycukor
- 300 ml tej
- 1 cs vaníliás pudingpor
- 3 cs vaníliás cukor
- 250 g vaj vagy margarin
Csokimáz:
- 160 g ét vagy tejcsoki
- 20 g vaj
- 50 ml habtejszín
Díszítés (opcionális):
- kb 50 g fehércsoki
- 1 ek étolaj