Hozzávalók:
Az omlós tésztához:
- 20 dkg puha vaj
- 30 dkg rétesliszt
- 2 cs vaníliás cukor
- 2 ek porcukor
- 1 cs sütőpor
- 2 tojássárgája
- csipet só
- 1-2 ek tejföl
- 8 db réteslap (1 csomag)
A töltelékhez:
- 25 dkg darált mák + 3 ek cukor
- 1 kg tehéntúró + 4 ek cukor + 3 ek búzadara, 4 tojás, 1 citrom reszelt héja
- 30 dkg darált dió + 3 ek cukor
- 1 kis doboz tejföl (130 g)
- 1 kg reszelt alma + 3 ek cukor + 2 evőkanál zsemlemorzsa, fahéj, 20 dkg mazsola
Tetejére:
- 5 dl tejföl
- 1 tojás
- 2 ek cukor