Töltött, rántott karaj

Hozzávalók 2 fő részére

Hozzávalók:

  • 70 dkg csont nélküli karaj szeletelve
  • só ízlés szerint

A töltelékhez:

  • 2 zsemle
  • 1 tojás
  • só ízlés szerint
  • őrölt bors ízlés szerint
  • 1 kisebb fej vöröshagyma reszelve
  • 1 gerezd fokhagyma reszelve
  • 1 kisebb csokor petrezselyemzöld aprítva
  • 4 cikk sajt
  • 2 ek étolaj

A panírozáshoz:

  • 10 dkg liszt
  • 3 tojás
  • 15 dkg zsemlemorzsa

A körethez:

  • 1 kg burgogya
  • ételízesítő
  • 2 ek folyékony margarin
  • 1 kis csokor petrezselyemzöld aprítva

A paradicsomsalátához:

  • 0,5 kg paradicsom
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 tk ecet
  • 1 tk olívaolaj
  • só ízlés szerint
  • őrölt bors ízlés szerint
  • 1 kis csokor petrezselyemzöld aprítva