Töltött, rántott karaj
Hozzávalók 2 fő részére
Hozzávalók:
- 70 dkg csont nélküli karaj szeletelve
- só ízlés szerint
A töltelékhez:
- 2 zsemle
- 1 tojás
- só ízlés szerint
- őrölt bors ízlés szerint
- 1 kisebb fej vöröshagyma reszelve
- 1 gerezd fokhagyma reszelve
- 1 kisebb csokor petrezselyemzöld aprítva
- 4 cikk sajt
- 2 ek étolaj
A panírozáshoz:
- 10 dkg liszt
- 3 tojás
- 15 dkg zsemlemorzsa
A körethez:
- 1 kg burgogya
- só
- ételízesítő
- 2 ek folyékony margarin
- 1 kis csokor petrezselyemzöld aprítva
A paradicsomsalátához:
- 0,5 kg paradicsom
- 1 fej vöröshagyma
- 1 tk ecet
- 1 tk olívaolaj
- só ízlés szerint
- őrölt bors ízlés szerint
- 1 kis csokor petrezselyemzöld aprítva