Vegyes süteményes tál

Hozzávalók 8 fő részére

Hozzávalók:
Dióhabos korongok tésztája:

  • 25 dkg margarin
  • 3 tojássárgája
  • 20 dkg tejföl
  • 1 cs vaníliás cukor
  • 50 dkg finomliszt
  • csipet só
  • 1 citrom leve

A kenéshez:

  • 2 evőkanál olvasztott zsír

A töltelékhez:

  • 20 dkg házi baracklekvár

A diós habhoz:

  • 1 tojásfehérje
  • 1 ek cukor
  • 1 kk citromlé
  • 10 dkg darált dió

A díszítéshez:

  • 5 dkg fehércsokoládé
  • 1 ek étolaj

Diós félhold és kifli tésztája:

  • 25 dkg margarin
  • 3 tojássárgája
  • 20 dkg tejföl
  • 1 cs vaníliás cukor
  • 50 dkg finomliszt
  • csipet só
  • 1 citrom leve

A kenéshez:

  • 2 evőkanál olvasztott zsír

A töltelékhez:

  • 1 tojásfehérje
  • 1 ek cukor
  • 1 ek baracklekvár
  • 15 dkg darált dió