Hozzávalók:
Dióhabos korongok tésztája:
- 25 dkg margarin
- 3 tojássárgája
- 20 dkg tejföl
- 1 cs vaníliás cukor
- 50 dkg finomliszt
- csipet só
- 1 citrom leve
A kenéshez:
- 2 evőkanál olvasztott zsír
A töltelékhez:
A diós habhoz:
- 1 tojásfehérje
- 1 ek cukor
- 1 kk citromlé
- 10 dkg darált dió
A díszítéshez:
- 5 dkg fehércsokoládé
- 1 ek étolaj
Diós félhold és kifli tésztája:
- 25 dkg margarin
- 3 tojássárgája
- 20 dkg tejföl
- 1 cs vaníliás cukor
- 50 dkg finomliszt
- csipet só
- 1 citrom leve
A kenéshez:
- 2 evőkanál olvasztott zsír
A töltelékhez:
- 1 tojásfehérje
- 1 ek cukor
- 1 ek baracklekvár
- 15 dkg darált dió