Albán krémes

Hozzávalók 12 fő részére

Hozzávalók:
A piskótához: 23*34 cm-es tepsihez

  • 4 tojás
  • 4 evőkanál finomliszt
  • 4 ek cukor
  • 1 kk sütőpor
  • 3 ek (eper) lekvár

A vaníliás krémhez:

  • 6 tojás
  • 18 dkg cukor
  • 5 ek finomliszt
  • 675 ml tej
  • 3 cs vaníliás cukor
  • 2 ek zselatin (por)

A csokis krémhez:

  • 3 ek finomliszt
  • 150 ml tej
  • 4,5 ek cukrozatlan kakaópor
  • 15 dkg cukor
  • 15 dkg puha vaj
  • 1 tk zselatin (por)

A mázhoz:

  • 5 ek porcukor
  • 75 ml víz
  • 5 ek kakaópor
  • 10 dkg puha vaj