Hozzávalók:
Sárga piskóta (a tepsi mérete: 30*14 cm):
- 4 tojás
- 4 ek kristálycukor
- 4 ek finomliszt
- 1 nagyobb csipet szódabikarbóna
- 2 ek víz
- vaj és liszt a tepsi kikenéséhez
Kakaós piskóta:
- 4 tojás
- 4 ek kristálycukor
- 4 ek finomliszt
- 2 ek holland kakaópor
- 1 nagyobb csipet szódabikarbóna
- 2 evőkanál víz
- vaj és liszt a tepsi kikenéséhez
Csokikrém:
- 0,5 l tej
- 7,5 dkg finomliszt
- 10 dkg étcsokoládé
- 3 ek holland kakaópor
- 25 dkg margarin
- 5-10 dkg porcukor (ízlés szerint)
Hamis marcipán:
- 1 dl tej
- 350 g kristálycukor
- 200 g rétesliszt (finomliszt is jó átszitálva)
- 125 g vaj (lehetőség szerint teavaj inkább, de lehet sima sütőmargarin is)
- 1 evőkanál mandulaaroma vagy zöld ételfesték
Raffaello:
- 8 dkg tejpor
- 5 dkg kókuszreszelék
- 5 dkg vaj (inkább teavaj)
- 30 ml víz
- 4 dkg porcukor
- 5 dkg kókuszreszelék (hempergetéshez)