Borban párolt nyúlcomb gyömbéres szőlőraguval

Hozzávalók 4 fő részére

Hozzávalók:

Hozzávalók a nyúlcombhoz:

  • 4 db nyúlcomb
  • 20 dkg szeletelt bacon
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • őrölt színes bors
  • szerecsendió
  • kakukkfű
  • 1,5 dl fehérbor
  • zsír a sütéshez

Gyömbéres szőlőragu hozzávalói:

  • 50 dkg fehér szőlő (nagyobb szemű)
  • 50 dkg piros szőlő (nagyobb szemű)
  • 1 ek frissen reszelt gyömbér
  • 4-5 ek méz
  • 1 cs vaníliás cukor
  • 2 dl édes fehérbor
  • 1/2 citrom leve és reszelt héja
  • 3-4 db szegfűszeg
  • 2 tk étkezési keményítő + egy pici víz