Töltött csirkecomb görög zöldbabbal

Hozzávalók 3 fő részére

Hozzávalók:

  • 1 kg csirkecomb

Töltelékhez:

  • 1 tojás
  • 1 konzerv gomba
  • 2-3 ek zsemlemorzsa
  • só, bors
  • 1 csomó snidling
  • 1 kk szárított tárkony
  • 1 ek kapribogyó
  • 1 kk mustár

Marinádhoz:

  • 2-3 ek szójaszósz
  • 1 kk gyümölcsös mustár (nálam körtésmustár, de ha nincs fél kk mustár és fél kk lekvár keveréke)
  • só, bors

A zöldbabhoz:

  • 1 kg friss vagy fagyasztott zöldbab vagy vajbab
  • 2-3 ek olaj vagy kókuszzsír
  • 2 nagy fej vöröshagyma,
  • 4-5 gerezd fokhagyma
  • só, bors
  • 1 doboz paradicsomkonzerv (hámozott, aprított) vagy nyáron 4-5 db friss
  • 200-250 ml alaplé vagy forralt víz leveskockával