Ünnepi húsleves, ahogy Én készítem
Hozzávalók 10 fő részére
Hozzávalók:
- Kb 2 kg (tyúk, gyögytúk, marhahús)
- 4 db vastag répa
- 2 db vastag zöldség
- 1 db vastag pasztinák
- Fél karlábé
- Fél zellergumó
- 2 szem fokhagyma
- 1 db vöröshagyma
- 1 db sárga paprika
- 1 db paradicsom
- 1 kis db kelkáposzta
- Kis friss petrezselyemzöld
- Kis friss zellerzöld
- Fél kávéskanál egész feketebors
- Fél kávéskanál szárított kapor
- Fél kávésnál majoránna
- Fél kávéskanál egész kömény
- Fél kávéskanál sáfrány
- Fél kávéskanál szerecsenvirág
- Fél kávéskanál őrölt szerecsendió
- Fél kávéskanál szárított zellerzöld
- Fél kávéskanál szárított petrezselyemzöld
- Fél kávéskanál szárított Lestyán zöld
- Ezeket egy tea tojásba rakjuk
- Vegeta
- Só
- 2 db tyúkhús leveskocka