Ünnepi húsleves, ahogy Én készítem

Hozzávalók 10 fő részére

Hozzávalók:

  • Kb 2 kg (tyúk, gyögytúk, marhahús)
  • 4 db vastag répa
  • 2 db vastag zöldség
  • 1 db vastag pasztinák
  • Fél karlábé
  • Fél zellergumó
  • 2 szem fokhagyma
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 db sárga paprika
  • 1 db paradicsom
  • 1 kis db kelkáposzta
  • Kis friss petrezselyemzöld
  • Kis friss zellerzöld
  • Fél kávéskanál egész feketebors
  • Fél kávéskanál szárított kapor
  • Fél kávésnál majoránna
  • Fél kávéskanál egész kömény
  • Fél kávéskanál sáfrány
  • Fél kávéskanál szerecsenvirág
  • Fél kávéskanál őrölt szerecsendió
  • Fél kávéskanál szárított zellerzöld
  • Fél kávéskanál szárított petrezselyemzöld
  • Fél kávéskanál szárított Lestyán zöld
  • Ezeket egy tea tojásba rakjuk
  • Vegeta
  • 2 db tyúkhús leveskocka