Erdélyi raffaello csokis krémmel
Hozzávalók 6 fő részére
Hozzávalók:
Fehér tésztához:
- 5 tojás fehérje
- 15 dkg kristálycukor
- 15 dkg kókuszreszelék
- 2 evőkanál rétesliszt
- fél csomag sütőpor
- fél citrom leve
Barna tésztához:
- 5 tojás fehérje
- 15 dkg kristálycukor
- 15 dkg darált dió
- 3 evőkanál kakaópor
- 2 evőkanál rétesliszt
- fél csomag sütőpor
Krémhez:
- 10 tojássárgája
- 2o dkg kristálycukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 csomag csokis pudingpor
- 10 dkg olvasztott csokoládé
- 3 dl tej
- 25 dkg margarin
Díszítéshez:
- 15 dkg olvasztott csokoládé
- 2 ek kókuszreszelék