Erdélyi raffaello csokis krémmel

Hozzávalók 6 fő részére

Hozzávalók:

Fehér tésztához:

  • 5 tojás fehérje
  • 15 dkg kristálycukor
  • 15 dkg kókuszreszelék
  • 2 evőkanál rétesliszt
  • fél csomag sütőpor
  • fél citrom leve

Barna tésztához:

  • 5 tojás fehérje
  • 15 dkg kristálycukor
  • 15 dkg darált dió
  • 3 evőkanál kakaópor
  • 2 evőkanál rétesliszt
  • fél csomag sütőpor

Krémhez:

  • 10 tojássárgája
  • 2o dkg kristálycukor
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 1 csomag csokis pudingpor
  • 10 dkg olvasztott csokoládé
  • 3 dl tej
  • 25 dkg margarin

Díszítéshez:

  • 15 dkg olvasztott csokoládé
  • 2 ek kókuszreszelék