Töltött dagadó hidegtálon

Hozzávalók 8 fő részére

Hozzávalók:

  • kb. 1 kg-os sertésdagadó

Töltelék:

  • 6 db csirke felsőcomb filé
  • 1 nagy vöröshagyma
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • 2 db tojás
  • 1 tk fűszerpaprika
  • 1 kk őrölt bors
  • 1 csokor metélőpetrezselyem
  • 1 tk darált sózott tvpaprika vagy pirosarany
  • 1 nagyobb szelet kolozsvári szalonna
  • só ízlés szerint

Páchoz:

  • 1 ek mustár
  • 2 ek étolaj
  • 1 kk zúzott fokhagyma
  • 1 tk szójaszósz
  • 1 tk fűszerpaprika
  • 1 tk őrölt bors
  • 1 tk só vagy ételízesítő

Spárga és tű vagy hústű, esetleg kihegyezett hurkapálca