Túróparfé ötfűszeres meggyraguval

Hozzávalók 4 fő részére

Hozzávalók:

Piskótához:

  • 2 tojás
  • 2 ek cukor
  • 2 ek liszt
  • csipet sütőpor

Töltelékhez:

  • 25 dkg túró
  • 25 dkg mascarpone
  • 5 dkg porcukor
  • 5 dkg mazsola
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • kandírozott narancshéj aprítva
  • 3 dl habtejszín

Meggyraguhoz:

  • 30 dkg magozott meggy
  • 5 ek (barna)cukor
  • 1 egész citromhéj reszelve
  • fél citrom leve
  • 1-1 mokkáskanállal mindegyik fűszerből (őrölt fahéj, őrölt csillaggánizs, őrölt vanília, őrölt kardamom, őrölt szegfűszeg)