Hozzávalók:
Nagyobb piskóta 29*23 cm-es tepsiben (2 lapot sütünk a hozzávalókból):
- 12 tojás
- 180 g gyümölcscukor (vagy 240 g kristálycukor)
- 200 g rizsliszt
- 60 g cukrozatlan kakaópor
Kisebb piskóta 31*20 cm-es tepsiben:
- 6 tojás
- 90 g gyümölcscukor (vagy 120 g kristálycukor)
- 120 g rizsliszt
Rigó Jancsi krém:
- 600 ml habtejszín
- 3-4 púpozott ek kakaópor
- 300 ml habtejszín a két torta bevonásához a fondant alá
Tejszínes-kókuszos krém:
- 1 cs tejszín ízű pudingpor
- 4 dl tej
- édesítő ízlés szerint
- 3-4 ek kókuszreszelék
- 2 ek tejszínhab
Fondant:
- 1 ek étkezési zselatin
- 6 ek víz
- 1 ek margarin
- 2 ek méz
- kb 1 kg porcukor (amennyit felvesz)
- ételfesték