Ballagási torta gluténmentesen

Hozzávalók 18 fő részére

Hozzávalók:
Nagyobb piskóta 29*23 cm-es tepsiben (2 lapot sütünk a hozzávalókból):

  • 12 tojás
  • 180 g gyümölcscukor (vagy 240 g kristálycukor)
  • 200 g rizsliszt
  • 60 g cukrozatlan kakaópor

Kisebb piskóta 31*20 cm-es tepsiben:

  • 6 tojás
  • 90 g gyümölcscukor (vagy 120 g kristálycukor)
  • 120 g rizsliszt

Rigó Jancsi krém:

  • 600 ml habtejszín
  • 3-4 púpozott ek kakaópor
  • 300 ml habtejszín a két torta bevonásához a fondant alá

Tejszínes-kókuszos krém:

  • 1 cs tejszín ízű pudingpor
  • 4 dl tej
  • édesítő ízlés szerint
  • 3-4 ek kókuszreszelék
  • 2 ek tejszínhab

Fondant:

  • 1 ek étkezési zselatin
  • 6 ek víz
  • 1 ek margarin
  • 2 ek méz
  • kb 1 kg porcukor (amennyit felvesz)
  • ételfesték