Aszalt szilvával töltött puszedli

Hozzávalók 20 fő részére

Hozzávalók:

Puszedli:

  • 3 tojás
  • 12,5 dkg margarin
  • 12,5 dkg akácméz
  • 1 citrom és 1 narancs reszelt héja
  • 20 dkg porcukor
  • 0,5 csomag sütőpor
  • 40 dkg liszt
  • 4 ek tejföl
  • 1 púpos kk őrölt fahéj
  • 1 púpos kk őrölt szegfűszeg
  • 1 púpos kk őrölt gyömbér

Töltelék:

  • aszalt szilva

Csokiglazúr:

  • 250 ml 30%-os habtejszín
  • 1 ek vaníliakivonat
  • 1 tk rum
  • 250 g étcsokoládé (min. 70%-os)
  • 20 g vaj

Tetejére:

  • 50 g gőz felett olvasztott tejcsokoládé