Kapros-tökös csirke rókagombával és spárgával

Hozzávalók 4 fő részére

Hozzávalók:

Húshoz:

  • 8 szelet kiklopfolt csirkemellfilé
  • 3 ek libazsír
  • Himalája só
  • bors
  • rozmaring

Raguhoz:

  • 600 g rókagomba
  • 1 marék zöld spárga végei
  • 2 ek kókuszzsír
  • Himalája só
  • bors
  • rózsabors
  • színes bors
  • borókabogyó
  • kakukkfű keveréke

Mártáshoz:

  • 2 ek kókuszzsír
  • 1 púpozott ek tápióka keményítő
  • 1 marék felaprított friss kapor
  • 200 ml Cocomas kókusztejszín
  • 1 nagy citrom leve

Tökhöz:

  • 2 zsenge közepes méretű főzőtök
  • a raguból visszamaradt zsiradék