Csirkebecsinált leves májgaluskával

Hozzávalók 8 fő részére

Hozzávalók:

  • 80 dkg csirkeaprólék
  • 2 ek kacsazsír
  • 2 szál sárgarépa
  • 2 szál fehérrépa
  • 1 zellergumó
  • 1 fej vöröshagyma
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 1 karalábé
  • 30 dkg zöldborsó
  • 1 szál zeller zöld
  • 1 ek finomliszt
  • 1 kk pirospaprika
  • 0,5 csokor petrezselyem
  • őrölt bors

Májgaluska:

  • 20 dkg csirkemáj
  • 1 kisebb vöröshagyma
  • 5 dkg vaj
  • 2 tojás
  • 0,5 csokor petrezselyem
  • 2 csapott ek rétesliszt
  • 3 ek zsemlemorzsa
  • 1 kk pirospaprika
  • őrölt bors