Tejszínes-csokis krémtorta csokicseppekkel

Hozzávalók 6 fő részére

Hozzávalók:

Piskóta:

  • 2 bögre fehér finomliszt (BL 55)
  • 3/4 bögre holland kakaópor
  • 1,5 ek sütőpor
  • egy csipet só
  • 3/4 bögre szoba hőmérsékletű vaj
  • 0,5 bögre barna cukor
  • 0,5 bögre porcukor
  • 3 tojás
  • 1 ek vanília aroma
  • 1 bögre tej

Krém:

  • csokicseppek
  • 2,5 dl habtejszín
  • 1 ek vanília kivonat
  • 1 csomag habfixáló
  • 2 ek porcukor

Tojásfehérje csíkok:

  • 3 tojásfehérje
  • 85 g porcukor
  • 1 ek kakaópor – holland