Mogyorós borzacska

Hozzávalók 6 fő részére

Hozzávalók:
Tészta:

  • 80 dkg finomliszt
  • 2 csomag sütőpor
  • 40 dkg porcukor
  • 15 dkg margarin
  • 3 tojás
  • 4 ek méz
  • kb 1,5 dl tej (a tej mennyisége a tészta állagától függ, könnyen tepsibe lehessen önteni)
  • 4 ek mogyorókrém
  • 10 dkg durvára tört mogyoró

Öntet:

  • 40 dkg margarin
  • 30 dkg cukor
  • 6 ek cukrozatlan kakaópor
  • 4 dl tej
  • 10 ml rumaroma (vagy sütőrum ízlés szerint)

Oldalára:

  • 30 dkg durvára tört mogyoró
  • olaj

Tetejére:

  • 1 csomag marcipán ízű cukormáz
  • egész mogyoró