Puncstorta csokigolyókkal

Hozzávalók 12 fő részére

Hozzávalók:
Tészta:

  • 6 tojás
  • 6 evőkanál kristálycukor
  • 6 evőkanál finomliszt
  • 2 evőkanál víz
  • 1 kávéskanál szódabikarbóna
  • zsír és liszt a tortaforma kikenéséhez

Krém:

  • 4 evőkanál kristálycukor
  • 4 dl tej
  • 1 csomag puncs ízű pudingpor
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 250 g margarin
  • 2 evőkanál kávékrémpor
  • 0,5 evőkanál vérnarancsa aroma

Díszítés:

  • 1 csomag csokigolyó (belül ostya kívül csokimáz)
  • 1 csomag rózsaszín és zöld cukorvirág
  • 0,5 dl víz
  • fogvájó
  • tortapapír