Csicsókaleves zúzagombóccal

Hozzávalók 8 fő részére

Hozzávalók:

Húsgombóchoz:

  • 50 dkg kacsazúza
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 kávéskanál őrölt cayenne bors
  • 1 kávéskanál őrölt fehér bors
  • 2 kávéskanál borsikafű
  • 1 db tojás
  • 4 ek zsemlemorzsa

Leveshez:

  • 2 ek zsír (liba, kacsa)
  • 1 fej vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 6 db csicsóka
  • 1 db zeller
  • 30 db gomba
  • 2 dl főzőtejszín
  • 1 poharas tejföl (150g)
  • 1 ek keményítő
  • 1 ek petrezselyem zöld
  • só, őrölt bors