Hozzávalók:
Elkészítése:
Kuktában a megmosott és lecsurgatott rizst vajon üvegesre futtatjuk, majd térfogatához képest kétszeres mennyiségű vízzel felöntjük, beleszórjuk az ételízesítőt, és puhára pároljuk.
Közben a hagymát kevés olajon üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a darált húst, a fűszereket, és állandóan keverve lepirítjuk, aláöntünk egy pohár vizet, és néhány percig pároljuk.
A langyosra hűlt rizst és a húst összekeverjük a közben habosra vert tojásokkal, a tejföllel, és a finomra vágott petrezselyemmel, majd kikent és lisztezett tortaformába simítjuk.
Előmelegített, forró, 200 fokos sütőben addig sütjük, amíg a beleszúrt villa szárazon marad. Tálra borítva cikkekre vágjuk, mint a tortát. Ecetes savanyúság illik hozzá.