Hozzávalók:
Raguhoz:
Tésztához:
Elkészítése:
A vöröshagymát apró kockára vágjuk, és kevés olajon megpirítjuk. A bacont felszeleteljük csíkokra, a hagymára dobjuk, és zsírjára sütjük.
A gombát felszeleteljük (vagy ha konzerv gombát vettünk, akkor lecsepegtetjük), a baconhöz adjuk, és tovább sütjük, míg az összes leve elfő. Fűszerezzük sóval, borssal.
A paradicsomról a héját lehúzzuk, apróra vágjuk, majd botmixerrel, vagy villával összetörjük, és a gombás raguhoz adjuk. Ízesítjük bazsalikommal és zúzott fokhagymával. 10 percig főzzük.
Befejezésként hozzáadjuk a krémsajtot, és ha szükséges, még utána fűszerezzük.
A tésztát sós, olajos vízben kifőzzük, leszűrjük, és a gombás raguval összekeverjük.
Kivajazott sütőtálba tesszük, és 20 perc alatt sütőben összesütjük.