Hozzávalók:
Lapcsánkához:
Húsos raguhoz:
Tetejére:
Elkészítése:
A lapcsánkához a krumplit meghámozzuk, lereszeljük (a reszelő kisebb lyukán), beletesszük a lisztet, a tojást és a fűszereket. Olajban tetszőleges méretű lapcsánkákat sütünk, lecsepegtetjük, majd egy tepsiben szép sorban elhelyezzük őket egymás mellé.
A húsos raguhoz a csirkemellfilét vékony csíkokra vágjuk, és olívaolajon elkezdjük pirítani. Ezután adjuk hozzá a szintén csíkokra vágott pritaminpaprikát és vöröshagymát. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk majoránnával. A végén beletesszük a konzervkukoricát is, és zsírjára sütjük. A ragut szépen elosztjuk a lapcsánkák tetején, majd a tejföllel egyenként meglocsoljuk mindegyiket.
Tetejét reszelt sajttal szórjuk meg. Előmelegített sütőben kb. 10 perc alatt összesütjük, amíg a sajt meg nem olvad a tetején. Frissen, melegen tálaljuk.
Jó étvágyat hozzá!