Hozzávalók:
Elkészítése:
Először a salátát készítjük el, mert miután a hűtőben kissé összeért, az kerül a húsba is.
A paradicsomot és a mozzarellát kockára vágjuk, egy mélyebb tálba tesszük, és hozzáöntünk egy keveset a sajt levéből. Az apróra vágott fokhagymával, kakukkfűvel és az aprított rozmaringlevelekkel ízesítjük. Meglocsoljuk borecettel, majd összeforgatjuk. A hűtőben állni hagyjuk.
A húst előkészítjük, felszeleteljük és kiklopfoljuk. A szeleteket mindkét oldalon bedörzsöljük sóval.
A joghurtot borssal, kb. 1 tk fokhagymakrémmel és kevés sóval kikeverjük.
A hússzeletekbe kevés salátát csomagolunk, hústűvel megtűzzük. A tepsiben olajra fektetjük, majd ráöntjük a joghurtos szószt. Ebből ha marad, tálaláskor még szintén tehetünk rá, és a salátára is.
Sütőbe téve kb. 190 fokon pirosra sütjük.
Gyorsan elkészíthető, könnyed nyári étel, friss hozzávalókból mennyei.:)