Hozzávalók:
Krémhez:
Továbbá:
Elkészítése:
A ledarált kekszet a cukorral, a kakaóporral, a tejjel, a rumaromával és a vaníliás cukorral összegyúrjuk. Félretesszük, amíg a krémet elkészítjük.
A puha vajat a cukorral, a kókuszreszelékkel és vaníliás cukorral jól kikeverjük.
A kekszes masszát kettéosztjuk. Kókuszreszelékkel meghintett deszkán vagy sütőpapíron amilyen vékonyra tudjuk kinyújtjuk, és megkenjük a fele krémmel. Szorosan feltekerjük, és megszórjuk kókuszreszelékkel. Ezt megismételjük a másik felével is. Hideg helyre tesszük, tálalás előtt felszeleteljük.
Elkészíthetjük gesztenyésen is.
Gesztenyetöltelék: 200 g gesztenyepüré, 120 g vaj, 100 g cukor, 1 rumaroma, 1 tk kókuszreszelék. Mindent alaposan összekeverünk, és ezzel megtöltjük a roládot.