Hozzávalók:
Elkészítése:
A lisztet összekeverjük a sütőporral és a kakaóporral. Hozzáadjuk a tejhez az olajat, a cukrot és a tojásokat, majd alaposan összekeverjük (kézi mixer). Hozzáöntjük a lisztes keverékhez, és alaposan átkeverjük (kézi mixer).
Zsírozott, liszttel megszórt tortaformába öntjük, és előmelegített sütőben 180°C-on kb. 25-30 perc alatt megsütjük (tűpróba). A kész tortát rácson hagyjuk kihűlni.
A krémhez a túrót, a tejszínt és a cukrot kikavarjuk, a zselatinport felolvasztjuk a forró vízben, majd összekeverjük a túrós masszával.
Kanál segítségével kikaparjuk a kihűlt torta belsejét úgy, hogy magas pereme és egyforma alja maradjon. A kikapart tésztát összemorzsoljuk.
A banánokat rárakjuk a tészta aljára, és leöntjük a túrós masszával (óvatosan öntsük, ha túl folyékony lenne, a morzsával építsünk magasabb peremet). Ha elfogyott a krém, akkor a morzsából kialakítjuk a vakondtúrás formát, kicsit rányomkodjuk, és a hűtőben hagyjuk összeállni.