Hozzávalók:
Elkészítése:
A kacsa és csirkezúzát (fele-fele), meg a csirkemájat tisztítás után egyforma nagyságú darabokra aprítom.
Az olajon megdinsztelem az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadom a zúzott fokhagymát, a felkockázott sárgarépát és a zúzát. Megszórom ételízesítővel, pár percig erős tűzön pirítom, majd hozzáadom a zöldjével együtt feldarabolt újhagymát.
Meghintem frissen őrölt borssal, oregánóval, és fedő alatt a zúza puhulásáig párolom.
Másik lábasban,a vajon megfuttatom a rizst. Hozzáöntöm a bort, és megvárom, míg a rizs magába szívja.
Ezután a rizshez adom a zúzás ragut, szükség szerint sózom, majd fokozatosan adagolva az alaplét, folyamatos kevergetés mellett készre főzöm a rizst.
Az utolsó 10 percben beleöntöm a májat, és ezután már csak óvatosan kevergetem.
Végül belekeverem a reszelt sajtot, és forrón tálalom.