Hozzávalók:
Chutney:
Elkészítése:
A húst 2 centis kockára darabolom, a fűszereket elkeverem az olajban, beleforgatom a húst, és hűtőbe teszem.
A chutney-hoz a paprikát és a vöröshagymát apró kockára vágom. A chilipaprikát apróra vágom, a fokhagymát összezúzom. A görögdinnye héjáról eltávolítom a külső zöld héjat, a többit fél centis kockára aprítom.
Az olívaolajon megpárolom a paprikát és a hagymát. Hozzáadom a dinnyehéj kockákat, a chilipaprikát, a bazsalikomot, a borsikafüvet, a balzsamecetet és a cukrot. Az egészet állandó keverés mellett erős lángon addig forralom, amíg meg nem puhul minden. Ha kész, megsózom, és félreteszem.
A húst egy felforrósított serpenyőbe borítom, és megpirítom, majd elkeverem a chutney-val, és összeforralom.
Kifőtt tésztával tálalom.