Hozzávalók egy 22*32 cm-es tepsihez:
Tészta:
Krém:
Elkészítése:
A lisztet keverjük össze a szódabikarbónával, a sütőporral és egy csipet sóval, majd adjuk hozzá a margarint és morzsoljuk össze.
Ezután keverjük hozzá a porcukrot, a vaníliás cukrot és a kakaóport, majd csináljunk a közepébe egy mélyedést és kanalazzuk bele a mézet, öntsük bele a kissé felvert egész tojásokat és egy kanál tejfölt. Gyors mozdulatokkal gyúrjuk össze a tésztát és ha szükséges akkor apránként adjunk hozzá még tejfölt.
Ezután a tésztát osszuk el két egyenlő részre, majd formáljuk cipóvá.
Egy sütőpapírt szórjunk meg egy kevés liszttel, majd nyújtsuk ki az egyik tésztacipót tepsi méretűre, majd helyezzük rá a tepsi hátlapjára.
Előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten süssük kb 10 perc alatt készre. Ezután a sütőből kivéve helyezzük rácsra és hűtsük ki egészen. A másik tésztacipóval is így járjunk el.
A pudingport és a lisztet keverjük össze, majd egy kevés tejjel keverjük simára. A maradék tejet melegítsük fel, majd állandó keverés mellett öntsük hozzá a pudingos keveréket. Ezután pár perc alatt főzzük sűrűre.
A forró pudinghoz ezután keverjük hozzá a tejfölt, hogy sima állagú krémet kapjunk, majd hűtsük ki teljesen. A margarint keverjük simára a porcukorral és a vaníliás cukorral, majd apránként keverjük hozzá a teljesen kihűlt pudingot is.
A tepsibe helyezzük bele az egyik tésztalapot, majd simítsuk rá egyenletesen a krémet. Ezután helyezzük rá a másik tésztalapot. Ezután hagyjuk pár órát állni hogy a tészta teljesen megpuhuljon és az ízek összeérjenek.
Tálalás előtt a sütemény tetejét ízlés szerint szórjuk meg porcukorral, majd szeleteljük fel.