Hozzávalók:
Krém:
Elkészítése:
A piskótához a tojássárgákat habosra keverem a cukorral, majd hozzáadom a vizet, a kakaóport, és simára keverem.
A tojásfehérjét a sóval kemény habbá verem, és óvatosan belekeverem a kakaós masszát, majd a lisztet.
Kivajazott, lisztezett tortaformába öntöm a masszát, és 160 fokos sütőben 35 perc alatt készre sütöm. (Tűpróba!)
A krémhez a pudingot felfőzöm a tejjel, még melegen hozzáadom a darabokra tört csokoládét, és felolvadásig kavargatom.
A vajat a cukorral jól kikeverem, és a kihűlt csokis masszát kanalanként hozzáadva simára keverem.
A kihűlt tortalapot félbevágom, megkenem a krém felével, majd a tetejét és oldalát is megkenem, díszítem.