Hozzávalók:
Elkészítése:
A rizst 1 ek olajon megfuttatom, felöntöm 3 bögre forró vízzel, sózom, és meleg helyen hagyom, hogy megdagadjon.
A zöldbabot pici sóval megfőzöm.
A felkockázott vöröshagymát a maradék olajon megdinsztelem, rádobom az áttört fokhagymát és a darált húst, sózom, borsozom, és fehéredésig pirítom.
Közben egy tepsit kivajazok, meghintem zsemlemorzsával és beleöntöm a rizs felét, megszórom 1 tk ételízesítővel.
A zöldbabról leöntöm a főzővizet, összekeverem a hússal, majd a tepsibe öntöm a rizsre, megszórom tárkonnyal, ráborítom a maradék rizst, ezt meghintem az ételízesítővel.
A tejfölt elkeverem a tojással, befedem vele a rakottast, rászórom a reszelt sajtot, és 200 fokon addig sütöm, amíg a teteje megpirul.
Tálaláskor tejfölt kínálok mellé.