Hozzávalók:
Elkészítése:
A rizst a tasakon lévő leírás szerint puhára főzzük (mivel ez kb 40-45 perc, így ezzel kell kezdeni). Ezután alaposan lecsepegtetjük, majd kihűtjük.
A zöldségeket megtisztítjuk, majd nagyon vékonyra felvágjuk. A hagymát megpucoljuk és apróra felvágjuk.
A wokba beleöntjük az olajat és felhevítjük. Hozzáadjuk a hagymát és kevergetve 1-2 perc alatt üvegesre pároljuk. Ezután hozzáadjuk a sárgarépát és a paszternákot és pár perc alatt roppanósra pároljuk. Hozzáadjuka zöldborsót (amennyiben fagyasztottat használunk, nem kell felengedni, mehet fagyosan a zöldségekhez) és pár perc alatt puhára pároljuk.
A puhára párolódott zöldségeket ízlés szerint sózzuk, megszórjuk őrölt borssal, majd hozzáadjuk a készre főzött, kihűtött rizst és óvatosan összeforgatjuk.
Közepébe egy mélyedést csinálunk és az előzőleg villával felvert tojásokat beleöntjük. Óvatosan, hogy a tojás ne nagyon törjön össze, kevergetve készre sütjük.
Végül a tetejére ízlés szerint sajtot reszelünk, hogy kissé ráolvadjon.
Azonnal, még melegen tálaljuk. Ízlés szerint tálalás előtt még reszelt sajttal megszórhatjuk.