Hozzávalók:
Elkészítése:
A hússzeletek mindkét felét sózzuk, majd ízlés szerint fűszerezzük.
Egy tepsit kikenünk vajjal, majd egymás mellé helyezzük a befűszerezett hússzeleteket. Minden hússzeletre ráteszünk egy felezett őszibarackbefőttet.
A pároláshoz aláöntjük a bort, és fóliával lefedve előmelegített sütőbe tesszük, majd puhára pároljuk.
Ezután levesszük a fóliát, és leöntjük a felesleges párolólevet. (Egy kevés lé maradjon csak alatta.)
A barackok tetejét megszórjuk reszelt sajttal, majd visszahelyezzük a sütőbe, és szép pirosra sütjük.
A fennmaradó szaftot egy serpenyőbe öntjük, majd felforraljuk. Egy kevés kukoricakeményítőt simára keverünk egy pici szafttal, majd állandó keverés mellett a forrásban lévő szafthoz öntjük. Kevergetve kicsit besűrítjük.
Tálaláskor a hússzeletek mellé köretként párolt rizst kínálunk, és a besűrített szafttal meglocsoljuk.