Hozzávalók:
Elkészítése:
A leveles tésztát kinyújtom akkora nagyságúra, hogy legalább 2 tortaforma (16-18 cm) kijöjjön belőle. A kinyújtott tésztát kettévágom, 2 tepsiben kisütöm, kiszúrom belőle a 2 formát, a maradékot félreteszem.
Felverünk 1 doboz habot, amikor már majdnem kemény, hozzáöntöm a joghurtot és a málna szemeket, és tovább habosítom.
A maradék 1 doboz habot is felverem, és amikor majdnem kemény, hozzáteszem a mascarponét és robotgéppel tovább habosítom. (Ezt használtam tetején díszítésnek is.)
A szederszemeket kb. 1 dl vízzel és a 4 ek cukorral felforralom. Ha kihűlt, hozzáöntöm a krémport, és krémes állagig keverem. Ezt fellazítom a mascarponés tejszínhab felével.
A tortaformába először a leveles tésztát teszem, ráteszem a málnás krémet, megint tészta, erre a szedres krém, ennek a tetejére pedig a maradék leveles tésztát összetördelem és rászórom. Tetejét a maradék habbal díszítem.