Hozzávalók:
Elkészítése:
A krumplikat sós vízben feltesszük főni. Kevés olajon megfuttatjuk a felszeletelt hagymát és fokhagymát,majd rátesszük a darált húst.
Jól összekeverjük, sózzuk, borsozzuk,megszórjuk majorannával és pirítjuk egy kicsit. Ezután hozzáadjuk a felszeletelt gombát és együtt majdnem puhára pároljuk őket.
Utána lehet ízesíteni. A megfőtt krumplikat meghámozzuk és egy tálba,amit kiolajoztunk elkezdjük beleszelni,picit sózzuk még. Merünk rá a gombás egyvelegből és meglocsoljuk főzőtejszín és tejföl keverékével.
Ezeket rétegezzük, a tetejére krumpli kerüljön. Ráöntjük a maradék tejszín-tejföl keveréket és megszórjuk reszelt sajttal. 180 fokos sütőben kb.30 perc alatt pirosra sütjük.