Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Tetejére:
Elkészítése:
A tésztához a lisztet a margarinnal elmorzsolom, majd a porcukorral, a tojással, a tejjel és a szalakálival összedolgozom. Ezután 4 részre osztom a tésztát.
Egyenként tepsi nagyságúra nyújtom, és a tepsi hátoldalán, 170 fokon 8-10 perc alatt egymás után megsütöm.
A krémhez a tejet a pudingporral megfőzöm és lehűtöm. A puha margarint a porcukorral habosra keverem, hozzáadom a vaníliás krémet, és a rummal, vagy aromával ízesített gesztenyét, majd simára keverem. A krémet négy felé osztom.
A tésztalapokat a krémmel megtöltöm, majd a tetejére is kenek a krémből. Végül a maradék gesztenyét ráreszelem.
Felszeletelem, és minden szelet tetejét egy tejszínhab rózsával díszítem.
Érdemes a süteményt előző este összeállítani, hogy a lapok egy kicsit megpuhuljanak, és csak másnap felvágni, díszíteni.