Hozzávalók:
Elkészítése:
A tésztához 2-3 dl tejet langyosra melegítünk, belemorzsoljuk az élesztőt, majd hozzáadjuk a sót. Hagyjuk 5 percig pihenni. Ezután beleszórjuk a lisztet, beleütjük a tojást, beleöntjük az olajat is, és sűrű tésztát dagasztunk. Szükség esetén adhatunk még hozzá tejet. A tésztát egy órán át hagyjuk kelni meleg helyiségben.
Ameddig a tészta kel, elkészítjük a feltétet. A két doboz tejfölbe beletörjük a meghámozott fokhagymát, és simára keverjük. A megkelt tésztát tepsi nagyságúra nyújtjuk, és belehelyezzük a tepsibe. A tészta tetejét megkenjük a fokhagymás tejföllel, majd rátesszük a kicsi kockákra vágott tarját, a kolbászt és a felszeletelt lila hagymát.
Ezután az egészet reszelt sajttal megszórjuk, és forró sütőben (220-250 fok) készre sütjük.