Hozzávalók:
Tésztához:
A töltelékhez:
Elkészítése:
A tésztához 2-3 dl tejet langyosra melegítünk, belemorzsoljuk az élesztőt, hozzáadjuk a kristálycukrot és a csipet sót. Ezt hagyjuk 5 percig pihenni. Ezután beleszórjuk a lisztet, beleütjük a tojást, és sűrű tésztát dagasztunk. Szükség esetén adhatunk még hozzá tejet. A tésztát egy órán át hagyjuk kelni meleg helyiségben.
Ameddig a tészta kel, elkészítjük a tölteléket. A szoba hőmérsékletű margarint a kakaóporral és a porcukorral simára és habosra keverjük.
A megkelt tésztát két részre osztjuk, majd kinyújtjuk, és megkenjük a tetejét a krémmel. Deltekerjük, felszeleteljük, és sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük. Ezután forró sütőben (180 fok) szép világosra sütjük.
Ha kisült, hagyjuk kissé hűlni, majd a tetejét porcukorral megszórjuk.